Golfparc Sandur Emmen

Onze horeca Sandur met het mooiste uitzicht van Emmen

Welkom bij onze horeca Sandur

Onze horeca Sandur met een mooi uitzicht op de golfbaan. Direct gelegen tussen de holes 1 en 9 van Golfparc Sandur is 7 dagen per week geopend voor de golfer en niet-golfer. Kom bij ons langs en geniet van een lekker kopje koffie, drankje of lunch in onze sfeervolle omgeving, zowel binnen als buiten op ons terras, met uitzicht op de golfbaan.

Bedrijven/golfclinic:

Zoekt u een ruimte voor uw bedrijfsvergadering of wilt u een keer met uw personeel een golfclinic volgen? Je bent van harte welkom bij onze horeca Sandur!

 

 

 

 

U kunt bij ons in de Brasserie genieten in een sfeervolle omgeving, zowel binnen als buiten op ons terras met uitzicht op de golfbaan.

Bij voldoende belangstelling is De Brasserie dagelijks geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. U kunt terecht voor een kopje koffie, borrelhapje, of een heerlijke lunch.

Arrangementen

Alles op een rij

Openingstijden

Horeca Sandur:
Wij zijn dagelijks geopend vanaf
10.00 uur. De sluitingstijden zijn afhankelijk van de baanbezetting en de hoeveelheid gasten in de horeca. 

 

Vergadering, feest of evenement?

Daarnaast biedt de locatie de mogelijkheid tot het verzorgen van uw feest, evenement of vergadering (vergaderruimte max 20 pers.) Dit kan uitgebreid worden met een rondje golf of een golfclinic. Ook kunnen wij de catering verzorgen.

Kortom Drentse gastvrijheid voor golfer en niet-golfer!