Golfparc Sandur Emmen

Informatie over de verschillende lidmaatschappen

Lidmaatschappen

Hieronder vindt u informatie over alle lidmaatschappen van onze vereniging. Mocht u lid willen worden of heeft u nog vragen, dan kunt u mailen met  de ledenadministratie@golfparcsandur.nl of  T  06 46 34 11 95.

vanaf 25 jaar € 720,-
19 t/m 24 jaar € 289,-
16 t/m 18 jaar € 165,-
jeugd t/m 15 jaar* € 124,-
Buitenlidmaatschap** € 375,-
50 km Lidmaatschap*** € 289,-
Handicapregistratie **** € 37,-
Bedrijfslidmaatschap ***** € 1125,-

Bovenstaande bedragen zijn exclusief NGF bijdrage. De NGF bijdrage is € 23,-, voor buitenleden € 6,- en voor de jeugd t/m 18 jaar € 10,-.

 

Jeugd t/m 15 jaar*
Inclusief lessen gedurende het jaar.

Buitenlidmaatschap**
Wanneer u lid bent van een bij de NGF aangesloten golfvereniging met eigen golfbaan, kunt u bij ons buitenlid worden en onbeperkt spelen, mits de contributie op uw homecourse overeenkomt met de contributie van Golfparc Sandur. Indien dit niet het geval is betaalt u 50% van het verschil in contributie als toeslag.

50 km Lidmaatschap***
U woont buiten een straal van 50 kilometer van Emmen.

Handicapregistratie****
Wij registreren ook de handicap van niet-leden. De zogenaamde ‘vrije golfer’. Uw handicap wordt geregistreerd, Q kaarten worden verwerkt en u krijgt een NGF pasje (digitaal). Voor 2023 krijgt u een greenfee voor 18 holes cadeau, tevens krijgt u € 5,- korting op onze greenfees m.u.v. het introducee-, woensdag- en twilighttarief.

Bedrijfslidmaatschap*****
Dankzij de perfecte balans tussen ontspanning en inspanning, biedt zakelijk golfen bij Golfparc Sandur uitgebreide mogelijkheden op het gebied van netwerken en sportiviteit. Meer weten kijkt u dan op pagina: Bedrijven & Sponsoren.
Contributie per jaar € 1.125,- (exclusief BTW en inclusief NGF bijdrage).
Informatie: Ton Rolink, T 06 54 96 35 87 of  e-mail: tonrolink@ziggo.nl

Greenfee wedstrijddeelnemer
€20,-

 

Seizoenskaart herenavond
€ 240,-

 

Examenkosten
Wanneer u geen lid wordt € 60,-

Er worden geen administratiekosten in rekening gebracht.

Inschrijfformulier: klik hier 

Inschrijfformulier handicapregistratie: klik hier

Wij zijn een laagdrempelige vereniging die vooral gerund wordt door vrijwilligers. Samen proberen we er een gezellige club van te maken.

Water, bos en heuvels, komen allemaal in het golfspel voor. De zwerfkeien door de baan zijn markeringen van de ijstijden die dit gebied gevormd hebben. Elke hole heeft zijn eigen karakter en uitdaging.

Lid worden?

Contact

  Alles op een rij

  Lockers

  Er zijn verschillende soorten lockers beschikbaar. De kleinere lockers bovenin kosten €75,- per jaar. De kleine lockers onderin € 80,- per jaar. Indien u hier stroom nodig heeft betaalt u €10,- extra per jaar. Extra grote lockers boven en onder allen met elektra €100,- per jaar. Sleutel €25,- als borgsom, tussentijds instappen is mogelijk voor €8,- per maand.

  Voor meer informatie:
  Bert Dijkema T 06 14 41 66 82

  Opzeggen lidmaatschap

  Het lidmaatschap eindigt door schriftelijke opzegging van het golflid aan het einde van het kalenderjaar met inachtneming van een opzegtermijn van minimaal 2 maanden. De uiterlijke opzegdatum is 01 november ieder jaar.

  Wordt het lidmaatschap door opzegging van deze overeenkomst na 01 november ieder jaar door het golflid beëindigd, dan is de contributie voor het gehele volgende kalenderjaar verschuldigd.