Golfparc Sandur Emmen

Bedrijven en sponsoren

Bedrijfsleden 

 Businessclubleden

De Businessclub Golfclub Golfparc Sandur heeft als belangrijkste doelstelling het netwerken en vergroten van de naamsbekendheid van onze businessclubleden. We bieden onze businessclubleden de mogelijkheid de onderlinge contacten te verstevigen of nieuwe klanten uit te nodigen tijdens een leuke golfwedstrijd of bij een van de andere activiteiten, en dat alles natuurlijk in een leuke informele sfeer. Voor meer informatie over de bedrijfsmatige activiteiten van de leden van de Businessclub, kunt u eenvoudig klikken op de banner van het businessclublid dat u zoekt, u wordt dan direct doorgelinkt naar de betreffende website. Ben je geïnteresseerd in een Businessclublidmaatschap, neem dan contact op met Ton Rolink:
T 06 54 96 35 87 of e-mail: tonrolink@ziggo.nl.

 

Onze businessclubleden met trots aan u gepresenteerd.

Met trots presenteren wij u onze maandsponsor: Broekhuis Emmen
Volvo dealer

Rijden in een elektrische Volvo C40?
Bel voor een gratis proefrit. Een goede service en betrouwbare garanties.

Klik hier voor meer informatie.

Meer weten?

Sponsoren

Sponsering

Sponsoring heeft hoofdzakelijk als doel het creëren van naambekendheid en het opbouwen van een positief (merk) imago. Onze sponsoren, de holesponsors en de clubsponsors in het algemeen, maken het mogelijk dat er een sterke promotiemix ontstaat welke aansluit bij de ambitie en uitstraling van Golfclub Golfparc Sandur. Met de onvoorwaardelijke steun van al onze sponsoren kunnen we bouwen aan een moderne golfclub, een schitterende baan en de hospitality voor al onze leden en gasten. Door de vele gasten die we per jaar op onze club mogen verwelkomen en de vele leden, heeft het sponsoren van Golfclub Golfparc Sandur directe invloed op uw naambekendheid, merkimago, merkbeleving. Voor meer informatie over de bedrijfsmatige activiteiten van onze sponsoren kunt u eenvoudig klikken op de banner van de sponsor die u zoekt, u wordt dan direct doorgelinkt naar de betreffende website. Ben je geïnteresseerd in sponsoring of wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met iemand van het bestuur.  

Alles op een rij

Club van 100

Doelstelling van de Club van 100 (Cv100). De Cv100 stelt zich tot doel onze baan, in de breedste zin van het woord, te verfraaien en in een aantal gevallen veiliger te maken met uitvoeringen die niet uit de algemene middelen van de vereniging kunnen komen. De ideeën daarvoor worden door de donateurs aangedragen en worden door het bestuur van de Cv100 beoordeeld op hun belang voor de club.

Wat is de Cv100?
De Cv100 heeft een partnerschap met de vereniging. Je doneert jaarlijks € 100,- (meer mag ook). Deze is geoormerkt voor Cv100 projecten in de vereniging, waar alle verenigingsleden profijt van hebben en die in eerste instantie niet bedoeld is voor de algemene middelen. Klik op deze link voor meer informatie.

Donateur worden?
Wilt u ook donateur worden? E-mail naar jantjedijkema@hotmail.com

 

Met trots presenteren we onze sponsoren en bedrijfsleden