Golfparc Sandur Emmen

Bedrijven en sponsoren

Bedrijfsleden 

 Businessclubleden

De Businessclub Golfclub Golfparc Sandur heeft als belangrijkste doelstelling het netwerken en vergroten van de naamsbekendheid van onze businessclubleden. We bieden onze businessclubleden de mogelijkheid de onderlinge contacten te verstevigen of nieuwe klanten uit te nodigen tijdens een leuke golfwedstrijd of bij een van de andere activiteiten, en dat alles natuurlijk in een leuke informele sfeer. Voor meer informatie over de bedrijfsmatige activiteiten van de leden van de Businessclub, kun je eenvoudig klikken op de banner van het businessclublid dat je zoekt, je wordt dan direct doorgelinkt naar de betreffende website.

Genieten op onze prachtige baan.

Na een rondje golf heerlijk in onze loungehoek zitten met een glaasje wijn.

Meer weten?

Sponsoren

Sponsering

Sponsoring heeft hoofdzakelijk als doel het creëren van naambekendheid en het opbouwen van een positief (merk) imago. Onze sponsoren, de holesponsors en de clubsponsors in het algemeen, maken het mogelijk dat er een sterke promotiemix ontstaat welke aansluit bij de ambitie en uitstraling van Golfclub Golfparc Sandur. Met de onvoorwaardelijke steun van al onze sponsoren kunnen we bouwen aan een moderne golfclub, een schitterende baan en de hospitality voor al onze leden en gasten. Door de vele gasten die we per jaar op onze club mogen verwelkomen en de vele leden, heeft het sponsoren van Golfclub Golfparc Sandur directe invloed op je naambekendheid, merkimago, merkbeleving. Voor meer informatie over de bedrijfsmatige activiteiten van onze sponsoren kun je eenvoudig klikken op de banner van de sponsor die je zoekt, je wordt dan direct doorgelinkt naar de betreffende website. Ben je geïnteresseerd in sponsoring of wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met iemand van het bestuur.

Club van 100

De Club van 100 heeft als doel om met behulp van donateurs projecten te realiseren die anders niet mogelijk zijn. Dit zijn vooral projecten ter verfraaiing van de baan. Voor € 100,- per jaar ben je donateur.  Klik hier voor  meer informtatie.

Alles op een rij

Club van 100

 

Donateur worden?
Wil je ook donateur worden?  Klik hier voor meer informatie of E-mail naar secretaris.vereniging@golfparcsandur.nl

 

Met trots presenteren we onze sponsoren en bedrijfsleden