Golfparc Sandur Emmen

De jeugd heeft de toekomst, ook in de golfsport

Gezellige en actieve jeugdafdeling

De jeugd heeft de toekomst, ook in de golfsport. Daarom heeft Golfparc Sandur een gezellige en actieve jeugdafdeling waar enthousiaste kinderen genieten van de golfsport. Wekelijks trainen de kinderen bij de pro Pascal en de jeugdcoaches. Naast de lessen organiseren we ook officiële- en funwedstrijden om het plezier van het samen golfen te versterken. Voor jeugdtarieven: Klik hier

De jeugd heeft de toekomst, ook in de golfsport. Daarom heeft Golfparc Sandur een gezellige en actieve jeugdafdeling.

Wil je een keer kennismaken met de golfsport en de jeugd van Golfparc Sandur? Neem dan contact op met de jeugdcommissie.

Golflessen voor de jeugd

Onze pro (golfleraar) Pascal en de jeugdcoaches Marita en Nicole zorgen ervoor dat je de verschillende golfslagen onder de knie krijgt. De bedoeling is dat je snel veel plezier in het spel krijgt.

In de winter organiseren we naast de golflessen en trainingen, les in golfregels. Dit organiseren we samen met de Handicap & Regelcommissie.

Golf iets voor jou?

Elke vrijdagmiddag traint onze jeugd. De tijd is van 16:00 – 16:50 uur. Doe een keertje mee. Wij zorgen voor golfclubs en ballen.

Lessen en trainingen voor de jeugd 2024 klik hier

Meedoen?
Bel even: T 06 10 19 76 26 of mail naar: jeugdcommissie.vereniging@golfparcsandur.nl
Wij nemen dan contact met je op voor een afspraak.

Golfvereniging Golfparc Sandur (GPS) in Emmen conformeert zich aan het
voorschrift van de Nederlandse Golffederatie  (NGF) betreffende de verplichting van de regeling tegen seksuele intimidatie. De tekst daarvan is te lezen op de website van de NGF https://www.ngf.nl/themas/veilig-sportklimaat  In de ledenvergadering GPS in 2018 is de verplichting van die regeling aan de orde geweest.

Alles op een rij

Veilig sportklimaat

Golfvereniging Golfparc Sandur (GPS) in Emmen conformeert zich aan het voorschrift van de Nederlandse Golffederatie  (NGF) betreffende de verplichting van de regeling tegen seksuele intimidatie.

De tekst daarvan is te lezen op de website van de NGF https://www.ngf.nl/themas/veilig-sportklimaat  In de ledenvergadering GPS in 2018 is de verplichting van die regeling aan de orde geweest.