Golfparc Sandur Emmen

Een Brasserie met het mooiste uitzicht van Emmen

Welkom bij Brasserie Sandur

Brasserie Sandur met een mooi uitzicht op de golfbaan. Direct gelegen tussen de holes 1 en 9 van Golfparc Sandur is de Brasserie 7 dagen per week geopend voor de golfer en niet-golfer. Kom bij ons langs en geniet van een lekker kopje koffie in onze sfeervolle omgeving, zowel binnen als buiten op ons terras, met uitzicht op de golfbaan.

Ons team staat voor u klaar om u te voorzien van de lekkerste drankjes, een gezellige borrelplank, een heerlijke lunch of een menu van de dag. Tevens hebben wij voor u een aantal arrangementen met zorg samengesteld.

Reseveren voor de lunch is niet nodig. Wilt u gebruik maken van het dagmenu graag reserveren voor 13.00 uur op de dag zelf. Indien u met 6 personen of meer bent graag een week van tevoren reserveren. T 0591- 745166. Arrangementen kunt u reserveren bij de receptie, omdat u daar tevens uw starttijd kunt boeken T 0591- 303054.

Zoekt u een ruimte voor uw bedrijfsvergadering of wilt u een keer met uw personeel een golfclinic volgen? U bent van harte welkom bij Brasserie Sandur!

Nieuwsgierig? Bel ons voor meer informatie op T 0591-745166 of e-mail naar horeca@golfparcsandur.nl

Wij verheugen ons erop u te verwelkomen in onze sfeervolle Brasserie of op ons schitterende terras.

 

 

 

U kunt bij ons in de Brasserie genieten in een sfeervolle omgeving, zowel binnen als buiten op ons terras met uitzicht op de golfbaan.

Bij voldoende belangstelling is De Brasserie dagelijks geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur en kunt heerlijk genieten van een kopje koffie of wijntje in onze lounge.

Brasserie arrangementen inclusief 9 of 18 holes golfen. Reserveren is nodig voor deze arrangementen (T 0591 303054).

Alles op een rij

Openingstijden

Brasserie Sandur is per 1 november op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Op dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 16.00 uur.
Wanneer er evenementen gepland staan worden de openingstijden aangepast.
Meer weten of reserveren,
T 0591-745166  e-mail: horeca@golfparcsandur.nl

Vergadering, feest of evenement?

Daarnaast biedt de locatie de mogelijkheid tot het verzorgen van uw feest, evenement of vergadering (vergaderruimte max 20 pers.) Dit kan uitgebreid worden met een rondje golf of een golfclinic. Ook kunnen wij uw catering verzorgen.

Kortom Drentse gastvrijheid voor golfer en niet-golfer!

Brasserie Sandur is dagelijks geopend vanaf 09:00 uur. Meer weten of reserveren,

T 0591-745166 of e-mail: horeca@golfparcsandur.nl