Golfparc Sandur Emmen

Goed om te weten

Welcome to the club

Start van onze nieuwe campagne!

Een mooie en gezonde club. Daar hebben we allemaal elke dag plezier van. Om ervoor te zorgen dat dit zo blijft, is het belangrijk dat we regelmatig nieuwe en ook jonge enthousiaste golfers op onze club kunnen verwelkomen. Daarom hebben we samen de NGF ontmoet en ruim 125 golfclubs de campagne: Welkom bij de club.

Welkom bij de club

In de campagne spelen we met de verschillende vooroordelen rondom golf. Aan de hand van de stereotypen gaan we heel Nederland laten zien dat het juist een sport voor een breed publiek is. En natuurlijk hoe mooi en leuk de golfsport is! Daarnaast zullen we er als club voor zorgen dat iedereen die dat wil heel makkelijk kennis kan komen maken met golf. De campagne is de komende jaren onder andere te zien op tv, op social media, in verschillende tijdschriften, online en natuurlijk ook in en om ons clubhuis. Kijk voor meer informatie op golf.nl/welcome

Dit doen wij

Wij verzorgen de eerste maanden, t/m oktober, elke 2e zaterdag van de maand golfclinics. Kom naar onze Probeer Golf dag en maak in groepsverband kennis met golf en met onze golfclub. Tijdens de golfclinic mag je alle golfslagen uitproberen; van putten tot afslaan en van chippen tot de bunkerslag. Je vrienden en familie zijn natuurlijk ook welkom, dus meld ze ook meteen aan!

Wil je helpen?

Dat kan! Zie je nieuwe gezichten? Leuk als je een praatje maakt om te zien of je iets kunt doen. Ken je iemand die eens wil rondkijken op de club? Neem gerust mee! Of wijs op het kennismakingsaanbod via probeergolf.nl en golf.nl/golfstart . En deel ook mooie beelden van je golfbelevenissen op je socialmedia-kanalen met #welcome-totheclub.