Golfparc Sandur Emmen

Goed om te weten

Club van 100

De Club van 100 heeft als doel om met behulp van donateurs projecten te bereiken die anders niet mogelijk zijn. Dit zijn vooral projecten ter verfraaiing van de baan. Voor € 100,- per jaar ben je donateur. 

De Cv100 bestaat momenteel uit 27 leden. Het streven is om meer leden te werven voor de Cv100. Hoe fijn is het om met wat extra geld aandacht te geven aan zaken die onze vereniging en onze baan ten goede komen.
Een aantal voorbeelden waar het geld van donaties in het verleden voor gebruikt is:

 de aanschaf van lockers

 de bouw van de trolleyruimte

 nieuwe banken in de baan

 informatiescherm in de hal

 leengolfsets voor de jeugd

 verschillende perken planten

 kunstuitingen zoals de ballenpikker in de vijver

 

Het zou mooi zijn als er ideeën komen om onze baan te verfraaien cq te verbeteren.

Heb je een voorstel of een idee, mail dit dan naar secretaris.vereniging@golfparcsandur.nl. Wil je na het lezen van bovenstaande lid worden van de Club van 100? Dan horen wij het graag via het bovenstaande mailadres. Jeannette Bos en Albert Vrieling

De Club van 100.