Golfparc Sandur Emmen

Goed om te weten

Emmen Open 2022

Op 3 en 4 september 2022 werd het Emmen Open gespeeld. Het werd een groot succes met ongeveer 100 deelnemers uit heel Nederland. Er werd op twee locaties gespeeld: Golfbaan Zuid Drenthe en Golfparc Sandur. Er werd gespeeld in 3 categorieën. Voor elke deelnemer was er een kans om deze wedstrijd te winnen. De wedstrijdcommissie van beide verenigingen organiseert ieder jaar deze wedstrijd en weer met groot succes. Alles liep op rolletjes met een heerlijke BBQ ter afsluiting van de eerste golfdag op Golfparc Sandur. Het toernooi had weer fantastische prijzen. Deze werden aangeboden door de vele sponsoren.
De prijswinnaars van dit jaar van onze club zijn: Rob Herbers 3e in de categorie 0 tot 18 hcp, Sjaak Schouten 1e in de categorie 18.1 tot 24 hcp, Pieter Havelaar 3e in de categorie 24.1 tot 36 hcp, en de langste bij de dames was voor Sumaree Phukhiao.

Er was ook een prijs (iPhone 13) voor een hole in one op hole 10 op Zuid Drenthe. Deze werd aangeboden door het bedrijf InBussiness ICT en ja hoor de eerste dag heeft Daniel Mudde de hole in one op hole 10 geslagen.

We kijken terug op een fantastisch toernooi met prachtig weer, veel gezelligheid en natuurlijk veel strijdlust om dit toernooi in je categorie te winnen.