Golfparc Sandur Emmen

Goed om te weten

Beter leren golfen? Boek een les

Beginner? Gevorderde golfer? Onze golf-professional Pascal Németh staat voor u klaar! Pascal Németh is een Nederlandse PGA pro (golfleraar), opgegroeid in Duitsland. Hij was pro bij Golfclub Gutshof in Papenburg en is nu naast Golfparc Sandur ook golfpro bij Golfpark Gut Düneburg in Haren (Dld).

Bent u geen beginner, maar wilt u uw spel verbeteren? Dat kan natuurlijk ook. Pascal zal u vooraf vragen naar aspecten van uw spel die u wilt aanpakken. Lange slagen met driver en houten? IJzers? Chippen? Putten? Een kleine aanpassing in uw techniek leidt vaak al tot veel meer spelplezier!

U hoeft geen lid te zijn van onze golfclub om lessen te volgen bij Pascal. Pascal Németh www.pn-golf.de info@pn-golf.de Tel. 0049 176 226 171 03.